Kyllingefilet med Vegeta
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Farspige Indsendt : Red : |
|
|
Sæt ovnen til at forvarme på 200 c.
Tag en mellem stor højkantet bradepande. Gulerødderne skæres i strimler og lægges i bunden af bradepanden, en spiseske sukker drysses på. Læg de rå kylling filet oven på gulerødderne. Championerne skæres i fire stk. og lægges langs kanten hele vejen rundt. Peberfrugterne renses og skæres i tynde skiver og lægges jævnt oven på kødet. Forårsløgene skylles og skæres i skiver og lægges i midten af bradepanden på den lange led. Bacon terningerne tilberedes til de er gylden og lægges jævnt fordelt over hele bradepanden. 1 tsk. salt, 1 tsk. peber og 1 tsk. Vegeta drysses over det hele. 3 fed hvidløg presses og fordeles i bradepanden. I en gryde hældes ¼ l. vand som sættes i kog. Derefter tilsættes en Grønsags bouillon terning og en Hønse bouillon terning, rør lidt i grøden til terningerne er helt smeltede, tilsæt her efter fløde + Cremfinen, lad det hele få et hurtigt opkog og skrue ned fra varmen når bladningen koger. Tilsæt kværnet peber og tilsæt en spiseske med lille top Vegeta og pisk det let igennem. Saucen er klar og helles forsigtig oven på bladningen i bradepanden. Bradepanden sættes i midten af ovnen på 200 c i en time. Tilbehør: Ris og flute. |
|
Opskriften er vist 7678 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-08-29 14:09:44 Hvad søren er "vegata" og hvor kan det købes?. og hvad smager det af??? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne