Kogt kalveskank med peber-aioli
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveskank Indsendt : Red : |
|
|
Læg kødet i en gryde og hæld kogende vand ved, så det dækker. Bring det i kog og skum suppen.
Tilsæt løg og gulerødder skåret i mindre stykker, salt, peberkorn, laurbærblade og timian. Lad kødet koge ved svag varme 1-1 ¼ time, til det er mørt. Køl kødet af i suppen. Rens grønsagerne og skær dem i 2 cm tykke bjælker. Tag kødet op af suppen. Si suppen og kog den ind til ca. det halve. Læg kødet oven på grønsagerne og varm det godt igennem. Anret kød og grønsager på et fad eller portionsvis og hæld lidt af suppen over. Peber-aioli: Bland æggeblommer, hvidløg, salt og vineddike og rosa peber i en skål. Hæld olien i dråbevis i begyndelsen og pisk kraftigt. Fortsæt med mere olie ad gangen, til al olien er brugt. Smag til med groft peber og pisk evt. lidt vand i, hvis saucen virker for tyk. Kød og grønsager serveres med den kraftige peber-aioli. |
|
Opskriften er vist 9004 gange,
og udskrevet 170 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne