Bedstemors gulerodsboller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Marie Indsendt : Red : |
|
|
Smelt margarinen og rør gæren ud i den lunkne mælk.
Ælt det sammen med de øvrige ingredienser. Tilføj mel indtil dejen ikke klistrer. Stil dejen til hævning et lunt sted i en time. Bages ved 200 grader i 15-20 minutter. Tips: Dejen bliver meget våd at gulerødderne, derfor skal der tilføres det ekstra mel, mens man ælter. |
|
Opskriften er vist 29734 gange,
og udskrevet 1182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - 2012-09-22 13:45:22 Der mangler i opskriften af blive angivet, hvor mange boller der bliver. Jeg fik 14 stk ;-) Anne - 2012-09-22 13:44:38 En rigtig god opskrift. Jeg erstattede 1 tsk sukker med 1 tsk honning, hvilket gav ekstra smag til bollerne :) Bollerne skulle have omkring 30 min før de var færdige. Teenageren - 2012-08-10 13:17:03 De mætter, og smager virkelig godt! Har lavet dem flere gange, og de var en succes hver gang! Den studerende - 2012-03-24 17:55:45 Man kan med fordel putte en smule havregryn i - det suger en del af væden :) Derudover, kan en del af hvedemelet sagtens erstattes med enten grahamsmel, speltmel, eller hvad man lige har i skabet - tak for en super god opskrift :) Tenna og Lone - 2011-05-11 12:15:11 Hej Mutti, Vi synes at dine boller er tosse gode:) vatten - 2009-05-23 11:59:17 Fantastisk gode boller, der mætter meget! Dog skulle de have noget længere i ovnen, måske fordi det ikke var varmluft? karina - 2009-05-09 08:20:05 Super lækre boller, min datter på næsten 2 år elsker dem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne