Artusiis med passionsfrugtcoulis
Hovedingrediens : Frugt - Passionfrugt Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Farmor Indsendt : Red : |
|
|
Is: Ved lav varme piskes æggeblommer og sukker. Tilsæt lidt efter lidt mælk. Tilsæt vaniljestang. Køl cremen og frys den i små forme som f.eks. ramekin.
Kompot: Kog passionsfrugt med sukker og tilsæt cognac. Lad det simre indtil det er tykt og stil det til afkøling. |
|
Opskriften er vist 8302 gange,
og udskrevet 134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne