Hjemmelavet gløgg 02
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Saft Fryseegnet : Nej Indsendt af : Mette616 Indsendt : Red : |
|
|
Blandet saft koges op med masser af krydderier og appelsinskal. Saft, appelsinskal og krydderier står og trækker sammen i op til et døgn.
Krydderier og appelsinskal filtreres fra og rosiner, der har trukket i god rom i et døgns tid tilsættes, sammen med grofthakkede mandler og en god flaske rødvin. Gløggen varmes op til kogepunktet og serveres. |
|
Opskriften er vist 14324 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne