Hjerter i flødesovs 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinehjerte Indsendt af : Axel Indsendt : Red : |
|
|
Hjerterne skæres i strimler derefter renses de omhyggeligt og alle sener og blod fjernes, de skylles godt og tørres af i et stykke køkkenrulle. Margarinen smeltes og stykkerne puttes heri når stykkerne er brunede, spædes med bouillonen og fløden så det dækker hjertestykkerne, krydderierne tilsættes og det hele småsteger i ca. 1 ¾ - 2 timer eller indtil kødet har opnået en passende mør konsistens. Til slut jævnes med mel og mælk til en konsistens der gerne må være så den hænger fast på kartoffelmosen.
Den hjemmelavede kartoffelmos som er et must til denne ret laves af kogte kartofler der moses med en gammeldags moser så der er klumper i mosen, derefter tilsættes ca. 1 dl. mælk og ca. 50 g. smør. Det smages til med salt, hvidløgspulver, peber og et stænk muskatnød. Tips: Velbekomme, en lækker ret venner og familie spørger efter når der bydes til spisning. |
|
Opskriften er vist 38655 gange,
og udskrevet 982 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2012-03-30 17:15:01 Jeg brugte kalvehjerte. Det er bare en god opskrift. Morfred - 2010-02-10 10:15:38 En smule ribsgele i sovsen gør underværker. En anden variant: Kartofler, et par store gulerødder og at par rødbeder skåret i små tern (ca. 1/2 - 1 cm) og kogt som tilbehør. Det smager lækkert og giver en fantastisk flot farve på tilbehøret. Kokken bobo - 2009-10-06 16:47:24 i stedet for grøntsagsbouillon, bruger jeg friske varer (pore, gulerod, pastinak, løj og selleritop. geled fra paradisæbler og rokke-ost. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne