Pastaomelet 02
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Soapbabies Indsendt : |
|
|
Hæld vand i gryden og put pastaen i når det koger. Tag lidt salt i, og hæld vandet fra når pastaerne er blevet bløde.
Hæld derefter vandet fra, og hæld pastaen over i en pande. Put æggene i pastaen og rør rundt. Lidt efter skal du putte osten i. Put lidt salt og peber i. Retten er færdig når æggene ikke er nogenlunde faste, men ikke for meget, og osten er smeltet. Hæld pasta retten på nogle tallerkener, og så er der serveret! Tips: Pas på vandet ikke koger over! Det kan godt virke lidt snasket, men det er meningen! |
|
Opskriften er vist 4005 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne