Lamb korma
Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
|
|
Masala:
Kom cashewnødder, chili, ingefær og 2.5 dl. koldt vand i et blenderglas og purer det. Knus kanen let. Kom den, kardemomme, nelliker, de pillede hvidløg, birkes, koriander og kommen i, og bland det sammen med det øvrige til pure. Kom safrantrådene i en lille skål og hæld kogende vand på. Lad det trække i 10 minutter. Varm ghee op i en stegegryde og svits løgene deri, til de er gulbrune. Kom salt, masala og yoghurt i. Kog det til ghee danner en hinde på overfladen. Lammekødet skæres i ret store terninger. De kommes i gryden og vendes i saucen, til kødet er dækket af dem. Tilsæt safran og iblødsætningsvandet. Læg låg på og småsteg det i 20 minutter, mens der røres i det nu og da. Drys 1 spsk. persille på og lad det koge videre, til kødet er mørt. Ved anretningen kommes retten i varm skål og drysses med den resterende persille og dryppes med citronsaften |
|
Opskriften er vist 15989 gange,
og udskrevet 248 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-07-08 09:28:55 Ghee er afklaret smør den bløde mand - 2010-07-02 22:52:02 hvad er Ghee??? er det en olie? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne