Madpakkeboller 02
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Camilla1990 Indsendt : Red : |
|
|
Rugkerner koges i to min med lidt vand (ikke medregnet under ingredienser, ca. 0,5 dl). Det tages af bluset og mælken kommes her i.
Gær opløses i vandet og salt og sukker tilsættes. hvorefter rugkerne og mælkebladningen tilsættes. Herefter tilsættes solsikkerkerner og fuldkornshvedemel, og hvedemel, lidt af gangen. DET SKAL RØRES PÅ MASKINE. Når melet er kommet i tilsættes olie, og lader det røre i ca. 5 min. hvis det er nødvendigt tilsættes ekstra mel, til dejen slipper skålen. Herefter stilles dejen til hævning i 15 min. Efter dejen har hævet, formes ca. 27 boller a ca. 100g De hæver igen 15 min, pensles med mælk og drysses med sesamfrø. De bages ved 200 grader i varmluft i ca. 12 min. Tips: Den skal røres i rørmaskine, da den skal æltes i meget lang tid. |
|
Opskriften er vist 10233 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne