Kalvelever på italiensk måde
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kalvelever svitses med hvidløg på en varm pande i olivenolie i 2 min. Deri kommes tomat, basilikum og balsamicoeddike. Som skal varmes igennem 2-3 min. Pastaen koges i letsaltet vand og serveres til leveren.
|
|
Opskriften er vist 19892 gange,
og udskrevet 551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne