Lam i asparges
Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hertil bruger vi en hel hals, vi skærer kødet af halsen, og deler det i portionsstykker, ca 3 til hver.
Halsbenet kan evt. deles i 2, det gøres nemmest i et led. dette kan du også bede slagteren om.
Kom kød, ben og evt afskæringer i vand der lige dækker kødet, kog op og skum af. Grøntsager og krydderier kommes ved og kødet koges til det er mørt 2-3 timer. Græntsagerne må gerne være hele, de skal ikke bruges tilservering. Sovs: Lav en opbagning af fedtstof, hvedemel og den siede suppe samt aspargesvandet. Tilsæt piskefløde og asparges og smag til med krydderier og citronsaft. Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 18948 gange,
og udskrevet 647 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne