Æggelikørtærte
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Diverse likør Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Jakob Skjernaa Hansen Indsendt : |
|
|
Smør, sukker, vanillesukker og salt piskes skummende.
Æggene deles, og æggeblommerne piskes i dejen. Chokoladen rives og hasselnødderne blendes så fint som overhovedet muligt. Begge deles røres i dejen sammen med rom eller sherry samt bagepulver. Dejen hældes i en springform, der er smurt og drysset med rasp. Bages i forvarmet ovn ved 175 grader i 50 minutter. Lad kagen køle noget af, og prik derefter med en gaffel. Smør et godt lag syltetøj over kagen og lad det stå, så det kan trække ned i kagen. Pisk fløden, og fordel flødeskummet over kagen. Åbn springformen og server kagen på et fad. Stykkerne skal ligges ned og overhældes med en god æggelikør (20%). Tips: En kage, som vi har fået i Tyskland og som smager langt bedre end man skulle tro. Tip: Prøv at udskifte halvdelen af nødderne med mandler. |
|
Opskriften er vist 7408 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne