Citronpickles
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt af : Sarita4 Indsendt : Red : |
|
|
skyl og istandgør grønsagerne.
kog de hele citroner 10 min. i vand. afkøl dem og skær dem i små terninger. skær chili og hvidløg i tynde skiver. hak persille og løg. svits løg, hvidløg, persille og chili 1 minut i en gryde med lidt olie. tilsæt citron, ingefær, sukker, salt, vand og eddike. kog 5 min. under om røring. hæld blandingen i glas med tilsluttende låg. Tips: pickles'en smager bedst efter et par dage, den er især god som tilbehør til linse-, ris-bulgurretter. den kan holde sig i to måneder i køleskabet |
|
Opskriften er vist 6102 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne