Røræg og Bacon
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : nej Indsendt af : Cille Og Niko Indsendt : Red : |
|
|
Røræg:
Du starter med at tage æggene og slå dem ud i en dyb tallerken, eller en skål. Du tilsætter vandet/mælken og pisker det hele sammen med en gaffel. Du hælder derefter massen ud i en gryde, eller en stegepande. Du skal skrabe i bunden med en ske eller en træpalet så det ikke brænder på. Tilsæt evt. salt. Bacon: Du kan enten stege baconen i sit eget fedt, eller du kan stege den i smør/margarine Tips: Kun fantasien sætter grænser for hvilke krydderier du kan bruge, vi ville dog foretrække paprika og tøret chili. |
|
Opskriften er vist 15069 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Sander - 2014-08-07 14:19:10 God med peber :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne