Røræg og Bacon

Røræg og Bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 pers.

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Cille Og Niko

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Æg
4 spsk.vand/mælk
 Bacon
 evt.margarine/smør
 evt.salt
 
Opskrift:
Røræg:
Du starter med at tage æggene og slå dem ud i en dyb tallerken, eller en skål. Du tilsætter vandet/mælken og
pisker det hele sammen med en gaffel. Du hælder derefter massen ud i en gryde, eller en stegepande. Du skal skrabe i bunden med en ske eller en træpalet så det ikke brænder på. Tilsæt evt. salt.

Bacon:
Du kan enten stege baconen i sit eget fedt, eller du kan stege den i smør/margarine

Tips:

Kun fantasien sætter grænser for hvilke krydderier du kan bruge, vi ville dog foretrække paprika og tøret chili.





karakterer:
Opskriften er vist 15069 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-08-07 14:19:10
God med peber :)