Butterdej med svampe
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt : Red : |
|
|
Tø butterdejen op.
Rul dejen tyndere ud og fyld dejen i 8 små tærteforme med en diameter på 6 cm foroven. Prik dejen med en gaffel og kom desuden stanniol og groft salt oven på dejen før bagning for at undgå hævning. Bag formene ved 225 grader i 10-15 minutter til de er lysebrune. Fjern evt. stanniol og groft salt de sidste minutter af bagningen. Svampe i skiver og finthakket løg ristes i smør. Blandingen kommes i de bagte forme, overhældes med æg og cremefraiche rørt sammen og tilsat salt og peber. Stilles i ovnen ved 225 grader, til overfladen er gylden og æggemassen endnu ikke er helt stivnet. |
|
Opskriften er vist 8880 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne