Pasta med ostesovs
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Fryseegnet : Nej Indsendt af : Cille Og Niko Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pasta/Spaghetti
Sæt en gryde med vand evt. salt over et blus og lad det bulderkoge lidt. Derefter kommer man pastaen/spaghttien i. Ostesovs: Start med at putte mælken i en gryde. Osten puttes derefter i. Rør rundt med et piskeris imens at du koger det på det højeste blus. Herefter kan man, om man vil, putte stegt baconen i. Det hele vendes sammen nden servering. Tips: Hvis man ikke bryder sig om pasta/spaghetti der klistrer sig sammen kan man vælge at putte lidt olie i vandet. |
|
Opskriften er vist 220698 gange,
og udskrevet 1320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (52 stemmer) |
|
Kommentarer Frank - 2021-09-15 17:51:34 Har prøvet at lave en sovs med rester af xlagret oste det var ikke godt Marinus - 2021-03-21 18:52:04 Super sovs til en frisk pasta, jeg brugte extra ost og extra bacon, og så lidt jævner det virkede Jens - 2020-07-07 14:27:09 Jeg synes ikke at det stod noget med hvor lang tid osten skulle være i gang Ikke noget for mig - 2015-05-13 19:38:52 Synes den er meget syrlig og vandet :( anonym - 2014-06-21 15:35:09 Puha...spiste 2 mundfulde - så røg det hele ud. Har ikke en god smag den ostesauce der :-( anonym - 2013-01-28 18:20:56 Super lækkert. Bacon og ekstra ost i sovsen så den rigtig er klistret. Muuums rene - 2010-11-03 09:24:41 prøv lige og jævne den lidt med maizena majsstivelse bare rørt op i mælken og en klat blå castello ikke alt for meget ka jo smage sig frem så er 4dl ok. samme sovs m pikant ost eller hvidløgs ost er god evt med for kogte grønsager efter eget valg er godt kartofler og hamberyg eller andet kød. men udgangs punktet er jo i sovsen. kanon go ide. Maria - 2010-10-15 19:22:19 Meget mærkelig ostesuce, jeg brød mig ikke om den. Der skal kun bruges 2 dl mælk.. anonym - 2010-10-01 14:56:46 hvor meget pasta? Martin - 2010-09-04 14:35:25 Giver Símon helt ret... 4 dl er altså lidt for meget.. 2dl er rigeligt og giver den også en lidt mere cremet konsistens :) Og ja.. Bacon SKAL i ;D Símon - 2010-08-29 19:36:25 4 dl mælk er virkelig alt alt for meget, det halve kunne gøre det. Med 4 dl blir det ikke andet end mælk med en nærmest usynlig ostesmag. Konsistensen er helt vandet, og med 2 - 2½ dl vil den sandsynligvis blive langt bedre. Bacon er et must, uden det er der INGEN smag. anonym - 2009-01-27 16:07:36 det var både nemt, lækkert og billigt...SUPER aftensmad :-) Cecilie og Nikolaj - 2009-01-03 13:41:59 Dette er den bedste ostesovs nogensinde! Mmmhhhhhhhhhh...... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne