Pasta med ostesovs

Pasta med ostesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
pers. 4 pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej

Indsendt af : Cille Og Niko

Indsendt :      Red :
Pasta med ostesovs, billede 4 Pasta med ostesovs, billede 1 Pasta med ostesovs, billede 2 Pasta med ostesovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Båndpasta, frisk
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
200 gram Bacon i tern
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
evt. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Opskrift:
Pasta/Spaghetti
Sæt en gryde med vand evt. salt over et blus og lad det bulderkoge lidt. Derefter kommer man pastaen/spaghttien i.

Ostesovs:
Start med at putte mælken i en gryde. Osten puttes derefter i. Rør rundt med et piskeris imens at du koger det på det højeste blus. Herefter kan man, om man vil, putte stegt baconen i.

Det hele vendes sammen nden servering.

Tips:

Hvis man ikke bryder sig om pasta/spaghetti der klistrer sig sammen kan man vælge at putte lidt olie i vandet.





karakterer:
Opskriften er vist 221156 gange,
og udskrevet 1320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (52 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6596 (1570 kcal)
KJ pr. pers. 1649 (392 kcal)
Vægt ialt 1300 gram
Vægt pr. pers. 325 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 507 KJ (120 kcal)
Protein 8.0 gram
Fedt 8.5 gram
Kulhydrat 23.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-09-15 17:51:34
Har prøvet at lave en sovs med rester af xlagret oste det var ikke godt

  -   2021-03-21 18:52:04
Super sovs til en frisk pasta, jeg brugte extra ost og extra bacon, og så lidt jævner det virkede

  -   2020-07-07 14:27:09
Jeg synes ikke at det stod noget med hvor lang tid osten skulle være i gang

  -   2015-05-13 19:38:52
Synes den er meget syrlig og vandet :(

  -   2014-06-21 15:35:09
Puha...spiste 2 mundfulde - så røg det hele ud. Har ikke en god smag den ostesauce der :-(

  -   2013-01-28 18:20:56
Super lækkert. Bacon og ekstra ost i sovsen så den rigtig er klistret. Muuums

  -   2010-11-03 09:24:41
prøv lige og jævne den lidt med maizena majsstivelse bare rørt op i mælken og en klat blå castello ikke alt for meget ka jo smage sig frem så er 4dl ok. samme sovs m pikant ost eller hvidløgs ost er god evt med for kogte grønsager efter eget valg er godt kartofler og hamberyg eller andet kød. men udgangs punktet er jo i sovsen. kanon go ide.

  -   2010-10-15 19:22:19
Meget mærkelig ostesuce, jeg brød mig ikke om den. Der skal kun bruges 2 dl mælk..

  -   2010-10-01 14:56:46
hvor meget pasta?

  -   2010-09-04 14:35:25
Giver Símon helt ret... 4 dl er altså lidt for meget.. 2dl er rigeligt og giver den også en lidt mere cremet konsistens :) Og ja.. Bacon SKAL i ;D

  -   2010-08-29 19:36:25
4 dl mælk er virkelig alt alt for meget, det halve kunne gøre det. Med 4 dl blir det ikke andet end mælk med en nærmest usynlig ostesmag. Konsistensen er helt vandet, og med 2 - 2½ dl vil den sandsynligvis blive langt bedre. Bacon er et must, uden det er der INGEN smag.

  -   2009-01-27 16:07:36
det var både nemt, lækkert og billigt...SUPER aftensmad :-)

  -   2009-01-03 13:41:59
Dette er den bedste ostesovs nogensinde! Mmmhhhhhhhhhh......