Kogning af Couscous
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
8 dl vand bringes i kog, salt puttes i, og vandet hældes på couscousen. Læg låg på og lad det stå i 5 min. Tilsæt smørret, rør rundt og læg låg på igen, og lad gryden simre over svag varme i 5 min.
|
|
Opskriften er vist 263682 gange,
og udskrevet 1634 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Britt P - 2015-12-04 20:03:38 Mums elsker bare couscous 😊 Jan Huniche - 2011-11-06 21:03:36 Den bliver næsten bedre med 3 spsk olivenolie. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne