Kogning af Couscous

Kogning af Couscous, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
GrundopskrifterRet : Grundopskrifter - Grundopskrifter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Couscous - Cous Cous

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kogning af Couscous, billede 4 Kogning af Couscous, billede 1 Kogning af Couscous, billede 2 Kogning af Couscous, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Couscous Couscous er fremstillet af hvede. Kernerne afskalles, koges og presses gennem en sigte, hvorefter det tørres. Den dampkoges og anvendes som løse ris.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
8 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
8 dl vand bringes i kog, salt puttes i, og vandet hældes på couscousen. Læg låg på og lad det stå i 5 min. Tilsæt smørret, rør rundt og læg låg på igen, og lad gryden simre over svag varme i 5 min.





karakterer:
Opskriften er vist 263680 gange,
og udskrevet 1634 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (39 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5697 (1356 kcal)
KJ pr. Pers. 1424 (339 kcal)
Vægt ialt 1144 gram
Vægt pr. Pers. 286 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 498 KJ (118 kcal)
Protein 3.8 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 18.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-04 20:03:38
Mums elsker bare couscous 😊

  -   2011-11-06 21:03:36
Den bliver næsten bedre med 3 spsk olivenolie.