Vordingborg gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Fryseegnet : ved jeg ikke er sikkert Indsendt af : Kasper.G.J Indsendt : Red : |
|
|
start med at skær kødet ud i tern. steg kødet drys karry over kødet og rør rundt til det er mørt og put det over i en skål.
Skær cocktailpølserne i 3 riste dem drys karry over og put dem over i skålen. Steg champignonerne og put det over i skålen rør rundt i skålen. Begynd med karrysovs smelt smørret i en gryde. drys karry i. svits løg og æbler (tern) i en gryde og drys melet over. tilsæt vand og mælk lidt ad gangen, mens du rører lad sovsen koge ved svag varme og smag til med salt og peber og måske karry. Put kødet i en gryde held sovsen over varm det op til det små koger og værsgo at spis |
|
Opskriften er vist 4538 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne