Vordingborg gryde

Vordingborg gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : ved jeg ikke er sikkert

Indsendt af : Kasper.G.J

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svine mørbrad eller koteletter i tern ca. et kilo
1-2 pakkecocktailpølser
1-2 glaschampignoner
 karry
 
 Karrysovsen:
60 g.smør
4 spsk.karry (pulver)
2 finthakket løg
2 skrællet æble i tern
8 spsk.hvedemel
8 dl.vand du kan bruge noget af saft fra kødet
8 dl.mælk
 salt
 peber
 
 Ris
 
Opskrift:
start med at skær kødet ud i tern. steg kødet drys karry over kødet og rør rundt til det er mørt og put det over i en skål.

Skær cocktailpølserne i 3 riste dem  drys karry over og put dem over i skålen.

Steg champignonerne og put det over i skålen rør rundt i skålen.

Begynd med karrysovs smelt smørret i en gryde. drys karry i. svits løg og æbler (tern) i en gryde og drys melet over. tilsæt vand og mælk lidt ad gangen, mens du rører lad sovsen koge ved svag varme og smag til med salt og peber og måske karry.

Put kødet i en gryde held sovsen over varm det op til det små koger og værsgo at spis





karakterer:
Opskriften er vist 4512 gange,
og udskrevet 111 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu