Stegt lever med bløde løg (Frokostret)
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løgene halveres og skæres i skiver. Steges bløde i olien i 5 minutter. Tag dem fra og hold den varme i ovnen (150 grader C. alm. ovn).
Leveren renses for hinder og skæres i skiver ca. 0.5 cm. tykke. Bland mel med salt og peber. Vend leveren i heri. Steges på panden 5-6 minutter på hver side. Serveres med de bløde løg ovenpå, evt. ristede champignon og brød. |
|
Opskriften er vist 25519 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne