Stegt lever med bløde løg (Frokostret)

Stegt lever med bløde løg (Frokostret), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Stegt lever med bløde løg (Frokostret), billede 4 Stegt lever med bløde løg (Frokostret), billede 1 Stegt lever med bløde løg (Frokostret), billede 2 Stegt lever med bløde løg (Frokostret), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.løg
50 g.margarine
 Salt
 Peber
 
500 g.kalvelever
2 spsk.hvedemel
50 g.Smør
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Løgene halveres og skæres i skiver. Steges bløde i olien i 5 minutter. Tag dem fra og hold den varme i ovnen (150 grader C. alm. ovn).

Leveren renses for hinder og skæres i skiver ca. 0.5 cm. tykke. Bland mel med salt og peber. Vend leveren i heri.

Steges på panden 5-6 minutter på hver side. Serveres med de bløde løg ovenpå, evt. ristede champignon og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 25507 gange,
og udskrevet 218 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu