Abrikosgrød
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Abrikoserne sættes i blød natten over.
Vand og abrikoser hældes i en gryde, med ekstra vand og bringes i kog, sukker tilsættes og bringes atter i kog. Tages af varmen. Kartoffelmelet røres op med lidt vand, og tilsættes under omrøring, smag til med vaniljesukker og evt. ekstra sukker. Serveres med mælk eller fløde. |
|
Opskriften er vist 64447 gange,
og udskrevet 1165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-07-24 07:38:00 mangler kogetid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne