Ostefondue
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Mona Indsendt : |
|
|
Riv osten groft. Hæld hvidvin og citronsaft i en tykbundet gryde og tilsæt osten lidt ad gangen, under konstant omrøring og ved svag varme. Rør omhyggeligt imellem hver osteportion. Rør til ostemassen er glat og lige netop kommet i kog. Tag gryden fra varmen og rør (evt.) kartoffelmel i. Smag til med krydderier. Hæld den varme ostemasse over i en fonduegryde. Der skal helst være tale om en emaljeret gryde eller en af ildfast ler eller stentøj, da ostemassen ellers nemt brænder på. Hold ostemassen akkurat, så varm, at den knap når kogepunktet. Dyp små stykker af flüte i den varme ostemasse, og spis dem med tynde skiver af skinke og hvidløgsmarineret culotte, samt de små salt agurker
Tips: Servering : 1 stort flüte 500 gram letrøget skinke 500 gram hvidløgs- marineret culotte. 1 glas cornichons (salt agurker) |
|
Opskriften er vist 5997 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne