Chokolade fondu
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Mona Indsendt : Red : |
|
|
Bræk chokoladen i små stykker og smelt den over vandbad i en gryde. Lun fløden forsigtigt ved siden af, og rør den i chokoladen lidt efter lidt. Chokolademassen skal være varm, men må ikke nå kogepunktet. Rør cognac i efter smag til allersidst, når chokolademassen er helt flydende. Pisk Creme fraiche og fløde sammen til det er næsten stift og tilsæt vanillesukker lidt efter lidt. Opbevares koldt indtil serveringen. Hæld chokolademassen over i fonduegryden og hold den varm over spritflammen ved bordet - uden at den kommer i kog. Server de friske frugter anrettede i små skåle. Druerne udstenes, ananasen og anden frugt skæres i skiver/tern. Dyp frugten i chokoladen, og derefter i den iskolde blanding af creme fraiche og piskefløde. Kommentar : Denne fondue kan spises hele året, og den kan varieres i det uendelige efter årstidens spændende frugter.
Tips: Det smager meget godt, og snart sender jeg ostefondu ind. |
|
Opskriften er vist 8103 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anette - 2009-03-31 18:06:57 Fantastisk opskrift! Elsker det virkeligt. Ingen negative kommentarer! Jeg har intet dårligt at sige, og ingen ændringer. Utrolig let, og man skal bare læse teksten ordenligt. Man kan sagtens udelade cognac! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne