Æggeroulade
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : Helle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 94656 gange,
og udskrevet 740 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Dorthe - 2022-08-19 14:51:16 Prøv at skift pikant osten ud med hvidløgs smørost. Det er også lækkeret anonym - 2018-09-06 17:47:08 Kan den fryses ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne