Æggeroulade

Æggeroulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Helle

Indsendt :      Red :
Æggeroulade, billede 4 Æggeroulade, billede 1 Æggeroulade, billede 2 Æggeroulade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Fyld:
3 Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
200 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
   
Opskrift:
Æg, mælk, hvedemel, salt og peber piskes godt sammen. Æggemassen hældes i en bradepande med bagepapir. Bages ca. 25 min. ved 200 grader C alm. ovn i.

Fyld:
Halver porrerne på langs og skær dem herefter i skiver. Skyl nu porrerne grundigt og lad dem dryppe godt af. Porrer og skinke svitses på panden, afkøles let inden pikantost tilsættes og det hele røres godt sammen uden osten smelter.

Smørres på "æggekagen" og rulles til en roulade.

Serveres lun eller kold med en blandet salat.





karakterer:
Opskriften er vist 94656 gange,
og udskrevet 740 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6337 (1508 kcal)
KJ pr. Pers. 1584 (377 kcal)
Vægt ialt 1700 gram
Vægt pr. Pers. 425 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 372 KJ (88 kcal)
Protein 6.6 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-08-19 14:51:16
Prøv at skift pikant osten ud med hvidløgs smørost. Det er også lækkeret

  -   2018-09-06 17:47:08
Kan den fryses ?