Oksehalesuppe klar
Hovedingrediens : Oksekød - Oksehale Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smørret brunes i en gryde og heri svitses halestykkerne først, tilsæt de rensede og delte grønsager, peberkorn, laurbærblade og timian og brun videre.
Vandet tilsættes, bringes i kog og skummes omhyggeligt. Derpå kommes salt, paprika og tomatpuré i og suppen koges under låg i ca 3 timer, til oksehalerne er så møre at kødet med lethed kam løsnes fra benene. Halestykkerne tages op, suppen sies, skummes og stilles koldt. Kødet pilles af halerne og det lægges i press i køleskabet til næste dag. Klarifikation: Suppen lunes hakket oksekød blandes med, løg, gulerod og selleri i tern, 6 æggehvider og 2 spsk. tomatpure, heri blandes suppen under omrøring, koges op og småkoger meget svagt i ca. 30 minutter, sigtes gennem et klæde eller saftpose. Tilsæt små tern af gulerod, selleri samt grønne ærter, plus kødet skåret i små tern. Smages evt. til med sherry. Serveres med flutes |
|
Opskriften er vist 28452 gange,
og udskrevet 389 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne