Kalvelever med citron
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : |
|
|
Bed slagteren om at fjerne hinden på leveren og skære den i fire 2 cm tykke skiver á ca. 175 g. Auberginerne vaskes og halveres på langs. Kødet ridses på kryds og tværs med en kniv og pensles med olivenolie rørt op med presset hvidløg og timian. Steg auberginerne på grillen ca. 10 min. på hver side.
Drys med salt og peber. Pensl leverskiverne med lidt olie og steg dem på grillen et par min. på hver side. Se på saften, der pibler frem: Når den er rosa, er leveren rosa indeni. Ønskes den gennemstegt, skal saften være klar. Servér med de grillstegte auberginer og halve citroner. Citronsaten presses ud over både lever og aubergine - efter smag.
|
|
Opskriften er vist 14556 gange,
og udskrevet 243 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne