Hjemmelavet rasp
Indsendt : |
|
|
laves af hvidt brød som tørres enten i ovn ved lav varme eller ved at stå frit i længere tid.
Brødet kan så rives, knuses eller køres gennem kødhakker, og så gerne sigtes, og store stykker kan så knuses yderligere. |
|
Opskriften er vist 31633 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Jette Rismø - 2011-04-06 00:12:53 3- 4 uger. CHristian Møller - 2009-11-01 13:48:30 Hvor kænge kan det holde sig :) ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne