Stikkelsbærtærte 02
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Fryseegnet : Tærten er fryseegnet Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Kog en lage af vand og sukker, kom stikkelsbærrene samt kornene fra vanillen i. Lad det koge 6-8 min. Bærrene må ikke koge helt ud.
Kom dem op i en tærteform eller et ovnfast fad. Smag på kompotten, der må evt. tilsættes lidt sukker. Rør smør og sukker sammen, rør æg, kokosmel og mel i og fordel dejen over bærrene. Bages ved 200 grader i ca. 25 min., til overfladen er gylden og sprød. Serveres lun med iskold flødeskum eller creme fraiche til. |
|
Opskriften er vist 10488 gange,
og udskrevet 245 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne