Kryddert kalkunbryst

Kryddert kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : nej

Indsendt af : Helle

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kalkunbryst 600-800 gram
1 pikantost
 bacon efter størrelse på kalkunen
1 posekartoffelskiver
1 flaskeJensens favoritsovs
5 dl.fløde
 
Opskrift:
Man ridser kalkunbrystet med dybe snit
smører pikantost på og ned i ridserne dækker brystet med bacon. Sættes i ovnen i ca. 1,5 time ved 200 grader midt i lader den hvile ca. 15 inden servering.
Der serveres salat, kartoffelskiver og Jensens favoritsovs til





karakterer:
Opskriften er vist 7500 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu