Kryddert kalkunbryst
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Fryseegnet : nej Indsendt af : Helle Indsendt : Red : |
|
|
Man ridser kalkunbrystet med dybe snit
smører pikantost på og ned i ridserne dækker brystet med bacon. Sættes i ovnen i ca. 1,5 time ved 200 grader midt i lader den hvile ca. 15 inden servering. Der serveres salat, kartoffelskiver og Jensens favoritsovs til |
|
Opskriften er vist 7500 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne