Chokoladekage 27
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : natascha Indsendt : Red : |
|
|
Først blandes de tørre ingredienser. Derefter blandes de våde ingredienser i.
Dejen hældes i en form eller et fad beklædt med bagepapir - hæver til ca. dobbelt størrelse. Bages i forvarmet ovn ved 175 grader i 35-45 minutter. Tips: Er god med mørk chokolade og mandler eller kokos på toppen. |
|
Opskriften er vist 5094 gange,
og udskrevet 83 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne