Kalvelever med bagt hvidløg og sauce provencale
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Kartoflerne koges. De halve hvidløg smøres med olivenolie og bages i forvarmet ovn i ca. 20 min på salt ved 180 grader. Kalvelever steges af på pande og lægges i ildfast fad. Krydres. Steges færdig i ovn, ca. 10 min. På samme pande steges de hele skalotteløg til de er gyldne. Tilsæt tomatpuré, kalvebouillon, provencekrydderi og timian.
|
|
Opskriften er vist 22175 gange,
og udskrevet 443 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne