Kalvelever med bagt hvidløg og sauce provencale

Kalvelever med bagt hvidløg og sauce provencale, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     

Ingredienser:
450 g.kalvelever i skiver (klargjort)
2 helehvidløg, halveret på tværs
1 håndfuld groft salt
 olivenolie
12 skalotteløg, pillet
1 tsk.tomatpuré
2 dl.kalvebouillon
0.5 pt.timian, plukket
0.5 tsk.tørret herbes de provence krydderi
 salt
 peber
 olie til stegning
400 g.kartofler
 
Opskrift:
Kartoflerne koges. De halve hvidløg smøres med olivenolie og bages i forvarmet ovn i ca. 20 min på salt ved 180 grader. Kalvelever steges af på pande og lægges i ildfast fad. Krydres. Steges færdig i ovn, ca. 10 min. På samme pande steges de hele skalotteløg til de er gyldne. Tilsæt tomatpuré, kalvebouillon, provencekrydderi og timian.





karakterer:
Opskriften er vist 22175 gange,
og udskrevet 443 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu