Harepate
Hovedingrediens : Gnavere - Hare Indsendt : Red : |
|
|
Kødet skæres fra benene på haren, fileten steges færdig, resten af hare kødet køres igennem kødhakkeren sammen med løg, krydderurter, Madagaskar peber og spæk.
Derefter røres den med æg, piskefløde og hvidvin, salt og peber. Farsen skal stå og trække en time.
Lægges lag vis i en pate form dvs. fars i bunden, derefter harefileten og til sidst et lag fars og pyntes derefter med laurbærblade på toppen I ovnen i vandbad ved 180 C i ca. 20 - 30 min |
|
Opskriften er vist 9903 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Hans norge - 2015-11-24 10:07:54 Jeg har prøvet din opskrift, men tilføjede dog 8 knuste enebær, hvilket var godt, og så må jeg sige, at stegetiden holder slet ikke, for først efter 1 time var den klar og gennembagt, men ellers en velsmagende pate. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne