Rejecocktail med sherry
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : nusnus68 Indsendt : Red : |
|
|
Fordel rejerne i portionsglad.
Bland saucen og smag sen til. Hak peberfrugten fint og rør størstedelen i saucen (husk at fjerne kernerne). Hæld saucen over rejerne og drys resten af peberfrugten over. Tips: Kan også serveres med: Asparges eller champignoner og en anelse purløg i saucen. Server med varmt ristet brød og iskold smør. |
|
Opskriften er vist 10169 gange,
og udskrevet 216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne