Karrysuppe med kokosmælk og rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : Tina Indsendt : Red : |
|
|
Steg hvidløg og karrypasta et kort øjeblik i olien
Kokosmælk og vand tilsættes Når suppen koger tilsættes rejerne varm den igennem men ikke for længe så rejerne bliver seje smag til med fiskesovsen og pynt med basilikumblade Tips: Serveres med hjemmebagt godt brød Bon appetit |
|
Opskriften er vist 21323 gange,
og udskrevet 400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Allan - 2009-03-01 11:45:37 Helt fantastisk til forret.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne