Karrysauce (Fondue)
Indsendt : |
|
|
Pil og hak skalotteløgene.
Rør løg, mayonnaise, creme fraiche, karry og chutney sammen.
Skyl og tør citronen, riv skallen fint. Pres saften og rør både skal og saft i saucen. Krydder med salt, karry og cayennepeber. Skyl og hak myntebladene og rør dem i saucen. |
|
Opskriften er vist 11857 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-11-06 14:09:53 Den bedste sauce til fondue - lad den trække godt og den bliver endnu bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne