Mexicansk gryderet med pølser
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Kilde : Gøl Indsendt : |
|
|
Varm lidt olie i en gryde, svits løg og hvidløg gyldne, tilsæt
hakket oksekød - og pølser og finthakkede peberfrugt, når kødet
har taget farve. Efter 5 min. tilsættes hakkede tomater,
baked beans, koncentreret tomatpuré, revet gulerod,
chili og spidskommen. Lad retten simre i ca. 20 minutter, smag
til med salt og peber og server med groft brød.
|
|
Opskriften er vist 27173 gange,
og udskrevet 581 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Danny - 2011-01-16 10:48:53 Skal pølserne puttes i hele ? Og kan man ikke finde et alternativ til de bønner der ? tot - 2010-05-12 17:41:14 jo den ligger da så tæt på chili con carne, som den næsten overhovedet kan udover pølserne selvfølgelig- den prøver vi lige at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne