Mexicansk gryderet med pølser

Mexicansk gryderet med pølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Gøl

Indsendt :     

Ingredienser:
4 lette WIENER- eller HOTDOG pølser
 Olie til stegning
2 finthakkede løg
2 fedknust hvidløg
150 g.magert hakket oksekød
1 rød finthakket peberfrugt
1 grøn finthakket peberfrugt
2 ds.hakkede tomater
1 ds.baked beans
1 ds.koncentreret tomatpuré (70g)
2 revne gulerødder
1 tsk.stødt spidskommen
 Finthakket chili eller tørrede chiliflager
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Varm lidt olie i en gryde, svits løg og hvidløg gyldne, tilsæt hakket oksekød - og pølser og finthakkede peberfrugt, når kødet har taget farve. Efter 5 min. tilsættes hakkede tomater, baked beans, koncentreret tomatpuré, revet gulerod, chili og spidskommen. Lad retten simre i ca. 20 minutter, smag til med salt og peber og server med groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 27173 gange,
og udskrevet 581 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-16 10:48:53
Skal pølserne puttes i hele ? Og kan man ikke finde et alternativ til de bønner der ?

  -   2010-05-12 17:41:14
jo den ligger da så tæt på chili con carne, som den næsten overhovedet kan udover pølserne selvfølgelig- den prøver vi lige at lave.