Rødkål med tranebær og honning

Rødkål med tranebær og honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Enheder

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Rødkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Fynboen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 mellemstort rødkåls hoved
2 rødløg
1 pk.tørrede tranebær eller
 1 håndfuld friske
3-4 spsk.akaciehonning
1 Vaniljestang
0.5-1 dl.rødvinseddike
2 dl.frugtsaft eller æblejuice
 olie til stegning
 
Opskrift:
Snit rødkålen i lange tynde strimler, det er lettest at dele kålen i kvarte først. Stokken smides væk.
Rødløgene skæres i halve og strimles til lange tynde strimler på tværs af løget.

Olien varmes op i en god wokpande, løg og rødkåls- strimler svitses heri. Når panden syder tilsættes vineddike, flækket vaniljestang, honning og saft. Vend kålen flere gange og smag til med eddike og honning. Tranebær tilsættes når kålen er knap færdig, de friske tranebær skal nå at punkterer inden retten er færdig. Når kålen er blevet mør er retten færdig. Kan gemmes til hele julen, hvis den ikke er spist inden





karakterer:
Opskriften er vist 17479 gange,
og udskrevet 573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-12-29 19:06:58
Der skal drysses med salt og friskkværnet peber. Smag dig frem.