Fasansuppe

Fasansuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : fartpilot

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fasanskrog
 Æbler syrlige
 Salt
 Peber/chili
 evt.suppeboller
 
Opskrift:
Kog en fond på fasanskroget.
Smag til med salt og peber, evt. chili for at give den varme.

Snit æblerne i små tern og kom dem i den siede fond. Bring det i kog - det må ikke bulderkoge da æblerne bliver smattede - det skal være så der er bid i dem.

Hvis du vil have mel-og kødboller i skal de i før æblerne.

Tips:

Serveres med hvidløgsflute.





karakterer:
Opskriften er vist 9738 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu