Kalvelever med æbler og løg
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvelever Indsendt : |
|
|
Kalveleveren krydres og vendes i mel. Steges gyldenbrun på pande ca. 4 min. på hver side, til den er let rosa. Leveren tages af panden og holdes varm. I samme pande sauteres æbler og løg. Kom piskefløde og bouillon på og kog op. Der jævnes evt. med lidt maizena.
Servér retten med nye kartofler.
|
|
Opskriften er vist 15049 gange,
og udskrevet 611 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Shc - 2015-02-16 18:41:00 En rigtig god opskrift. Den skal gemmes. Minne - 2005-01-01 01:01:01 jeg glemte 1 banan Minne - 2005-01-01 01:01:01 halve blomme og banan undlad fløde ,mel og olie hvis du har en fedt fattig pande og så måshe en dryp sødemiddel den er skøn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne