Linsesalat med yoghurt
Hovedingrediens : Bælgplanter - Røde linser Indsendt af : Lisbet Indsendt : Red : |
|
|
Kog linserne med bouillon og hvidløg i rigeligt vand (vandet skal stå fem cm over linserne) i 35 - 40 minutter. Bemærk at linser skal være faste - det er kedeligt, hvis de er smattede. Efter kogningen skylles linserne grundigt igennem i et dørslag - de skal ikke være alt for varme.
Bland yoghurt med de øvrige ingredienser til dressingen og smag til. Dressingen må godt være noget syrlig, da linserne suger megen eddike og salt til sig. Hak grøntsagerne og bland dem med linserne. Dressingen hældes over, så den står 1 - 2 cm under linser og grøntsager. Sæt den færdige salat i køleskabet en times tid - eller til næste dag. Salaten kan tåle et ophold på tre dage i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 16064 gange,
og udskrevet 302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne