Brasiliansk hønsekødssuppe
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Brasilen Indsendt : Red : |
|
|
Gør hønen i stand. Del den i 6-8 stykker. Pil og hak løg og hvidløg.
Smelt smørret i en gryde og lad løg og hvidløg snurre ved svag varme 5 min. Tilsæt risen, lad det hele snurre yderligere 5 min. Spæd med vandet og kom hønsestykkerne i. Tilsæt krydderurtebuketten og lad retten snurre under låg ca 45 min, eller til kødet er mørt. Skær skinken i terninger og varm den i hønsekødssuppen til sidst. Tag krydderurtebuketten op og smag til med salt og peber. Servér suppen meget varm. Tips: Skær evt ½ rød peberfrugt i strimler og lad dem koge med de sidste 5 min. 100 gr champignon kan skives og tilsættes sammen med løg og hvidløg. |
|
Opskriften er vist 16020 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer karin olsen - 2009-01-29 21:02:07 Tusind tak. Efterhånden som jeg læste opskriften kunne jeg erindre den. Nu glæder jeg mi til igen at spise brasiliansk hønsekødssuppe. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne