Brasiliansk hønsekødssuppe

Brasiliansk hønsekødssuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Brasilen

BrasilenIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 ung friskslagtet høne (1½-2 kg)
2 løg
2 fedhvidløg
2 spsk.smør
1 dl.langkornede ris
2 l.vand
 
150 g.kogt skinke
 salt
 peber
 
 Krydderurtebuket:
1 laurbærblad
1 lille bdt persille
0.5 porre (det grønne)
1 kvisttimian
 
Opskrift:
Gør hønen i stand. Del den i 6-8 stykker. Pil og hak løg og hvidløg.

Smelt smørret i en gryde og lad løg og hvidløg snurre ved svag varme 5 min.

Tilsæt risen, lad det hele snurre yderligere 5 min.

Spæd med vandet og kom hønsestykkerne i. Tilsæt krydderurtebuketten og lad retten snurre under låg ca 45 min, eller til kødet er mørt.

Skær skinken i terninger og varm den i hønsekødssuppen til sidst. Tag krydderurtebuketten op og smag til med salt og peber.

Servér suppen meget varm.

Tips:

Skær evt ½ rød peberfrugt i strimler og lad dem koge med de sidste 5 min. 100 gr champignon kan skives og tilsættes sammen med løg og hvidløg.





karakterer:
Opskriften er vist 16020 gange,
og udskrevet 273 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-29 21:02:07
Tusind tak. Efterhånden som jeg læste opskriften kunne jeg erindre den. Nu glæder jeg mi til igen at spise brasiliansk hønsekødssuppe.