Gammeldags skræddersteg
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt af : Hiort Indsendt : |
|
|
Flæsk eller røget bacon skæres i små stykker/halvstore tern.
Disse steges på en varm pande, til de begynder at blive svagt lysebrune. Løgene svistes på pande til de er bløde. Kartofler skæres i stykker. Flæsk/bacon, løg og kartofler hældes op i en gryde og overhældes med mælk, mælken skal lige dække blandingen. Gryden bringes i kog og til sidst jævnes mælken. Kan serveres alene eller med rugbrød og rødbeder. Tips: En gammel ret som er gået i arv i familien, smager rigtig godt en kold vinterdag. |
|
Opskriften er vist 7107 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Jens Buur - 2015-11-13 16:56:36 En Udmærket ret der intet har med skræddersteg at gøre som lavedes af vingeafklip og indmad når man slagtede fjerkræ til jul Anne - 2010-10-21 10:49:43 I min fam kalder vi denne ret for snorrekartofler:-) Den er super! Man kan også spise rugbrød med spegepølse til og et spejlæg.. Det er godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne