Ris à l'amande uden mælk og fløde
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris Indsendt af : Rigmor Indsendt : Red : |
|
|
Følg en almindelig opskrift på ris à l'amande, men brug rismælk til at koge risene i i stedet for almindelig mælk, og brug soyapiskefløde, som er pisket til skum i stedet for piskefløde/flødeskum. Det smager super godt - anderledes, men lige så lækkert som almindelig ris à l'amande. Med eller uden den traditionelle kirsebærsauce.
HUSK ikke at spare på mandlerne og vanilien!
Tips: - Så er julen reddet! |
|
Opskriften er vist 6346 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Henriette - 2009-07-27 18:30:55 Kog risen med f.eks. havre mælk til risengrød. Og så kan du købe mælkefri flødeskum hos din lokale bager. Det gør det lidt lettere! God fornøjelse. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne