Helleflynder steak
Hovedingrediens : FladFisk - Helleflynder Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 77219 gange,
og udskrevet 1436 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer abc - 2011-06-01 12:01:13 Hønsebouillon erstattes med en bouillonterning og 2 dl vin og Creme Fraiche erstattes med fløde. Det giver en mindre sur persilleskum. Fisken skal kun steget 3-4min på hver side ved en tykkelse på 1,5cm.Den må kun lige blive fast. Alt derefter ødelægger den gode smag. Tomatpure erstattes med 3-4 hakkede cherrytomater Græsk grillkrydderi kan være 1 del timian + 2 dele rosmarin + 5 dele oregano. Kog kartofler få minutter og steg dem langsom på en pande. Det giver samme resultat som i ovn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne