Pebbernødder (de bedste)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Maja J Indsendt : Red : |
|
|
Det er nemmest at lave dejen i en foodprosessor eller lign.
Mål ingredienserne af. Rør sukker og smør godt sammen og tilsæt ægget til sidst. Krydderierne og natrom blandes med melet. Bland hænd melet i smøret og det æltes godt. Dejen tages ud på bordet og rulles ud i tynde pølser (i tykkelse med lillefingeren). Skær pølsen ud i 1-1½ cm stykker. Rul stykkerne og tryk dem let flade. Bages ved 200 gr. i 10-12 min til de har den ønskede farve. Tips: Man kan jo justere lidt på mængden af krydderierne, alt efter hvilken man bedst kan lide. |
|
Opskriften er vist 11569 gange,
og udskrevet 317 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne