Pasta paella
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bring en stor gryde med vand i kog, tilsæt farfalle, stødt gurkemeje og et stænk olivenolie.
Koges i ca. 10 minutter under jævnlig omrøring, til pastaen er mør.
Afdryppes gem kogevandet, og sættes til side.
Varm resten af olien på en stor pande og svits hvidløg og løg blødt i ca. 3 minutter. Tilsæt peberfrugt, karotter og minimajs og rør det sammen. Svits 2-3 minutter. Rør derefter sukkerærter, asparges, sorte oliven og farfalle i. Svitses 2-3 minutter. Mel drysses over og røres sammen med grøntsagerne i 1 minut. Derefter hældes lidt efter lidt 4.5 dl. af det gemte kogevand ved. Koges i 2-3 minutter eller til saucen koger og er jævnet. Serveres i panden eller hældes i et varmt fad. |
|
Opskriften er vist 58585 gange,
og udskrevet 996 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Anne - Spanien - 2011-06-12 14:15:57 Jo det findes (men ser meget anderledes ud en den på fotoet) Den kommer fra Spaniens østkyst (Valencia men meget populært i Katalonien)og hedder fideua. Men det er altså speciele nudler der bliver brugt, der findes endda forskellige tykkelser (efter smag)Bliver normalt lavet med fisk. Jeg giver ikke nogen opskrift for jeg har aldrig prøvet at lave det selv, men det skulle være muligt at finde opskrifter på nettet, måske endda i dk-kogebogen??? Anders - 2010-06-11 09:59:51 Jaaa navnet er vist ikke lige det mest heldige Henning - 2009-03-12 15:30:12 Pasta paella findes IKKE ! Paella er en risret ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne