Havregrynskugler med palmin
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Helle Indsendt : Red : |
|
|
Smelt palminen og bland det hele, sættes i køleskab 1/2 til en heltime så de er til at trille i hånden til små kugler
Rul dem til sidst i kokosmel og sæt dem koldt til de skal spises. Tips: Jeg boede på Grønland i 5 år da jeg var barn og der lavede min mor dem altid til jul for deroppe var der den tradition at børn gik rundt og sang ved dørene til jul og så gav hun dem altid havregrynskugler |
|
Opskriften er vist 10430 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-12-18 14:52:14 Uha tilsæt kaffe så bliver de rigtig gode Per Vartou - 2017-11-16 07:31:05 Jeg fik dem som barn og vi har alle dage kørt havregryn gennem en kødhakker. De bliver meget bedre. Den seje - 2012-05-27 18:11:53 Jeg har lavet det med min veninde og det smager seriøst godt bortset fra at vi ikke havde palmin og vi brugte creme fraiche og margarine fordi vi derfor manglede den "cremede" fornemmelse. men ellers god idé. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne