Røræg i wok
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skold tomaterne i en skål kogende vand og pil skindet af.
Skær tomaterne i både.
Pisk æggene med en knivspids salt og ca. en tredjedel af de finthakkede forårsløg. Varm ca. halvdelen af olien i en varm wok eller stegepande og steg æggene til røræg ved middelvarme, indtil æggemassen er stivnet. Tag æggene af wokken. Varm wokken igen ved høj varme og kom den resterende olie i. Når olien er meget varm, kommes resten af de finthakkede forårsløg, ingefærroden (kan udelades) og tomaterne i. Rør i blandingen og kom røræggene i sammen med den resterende salt. Rør i blandingen i endnu ca. 1 minut og server retten varm. Tips: Andre grøntsager som f.eks. agurk, grøn peberfrugt eller grønne ærter kan kommes i retten i stedet for tomater. |
|
Opskriften er vist 46397 gange,
og udskrevet 579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-07-01 13:46:49 ingen ingefær men alt det andet er meget lækkert!!:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne