Mosters Paella fra Torremolinos
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : LittleMissMe Indsendt : Red : |
|
|
Brun kyllingestykkerne i olivenolie - tag dem op, når de har brunet lidt.
Steg løg, peberfrugt og hvidløg. Tilsæt safran - salt - peber og citronsaft fra 1 citron. Derefter tilsættes ¼ kop olivenolie og 8 dl. Hønsebouillon og 6 dl. Ris - til sidst lægges kyllingestykkerne i. Lad det koge i ca. 25-30 min. Tilsæt evt. mere bouillon. Damp muslingerne til de åbner sig i kogende hvidvin - ca. 3 min. Smag evt. til med citronsaft. Det hele pyntes af med jomfruhummere, citronbåde, muslinger, rejer og ærter Tips: Servér en grøn salat til - hvidløgsflüte og en god spansk rødvin fx en Rijo. |
|
Opskriften er vist 13760 gange,
og udskrevet 478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lars Bakken - 2014-11-22 07:57:28 Super god ret - let at lave. Jeg har brugt fisk og grønsagsbouillon i stedet for kylling Jomfruhummerhaler kan erstattes med tigerrejer. Sherry tomater et flotte til pynt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne